Convert KOYO LANGIT AMBI BUMI KOPLO REMIX to Mp3 [5:7 MB]

Download lagu terbaru Top Lagu Indonesia
Download Lagu KOYO LANGIT AMBI BUMI KOPLO REMIX MP3

KOYO LANGIT AMBI BUMI KOPLO REMIX

Adi Tubs | Posted on 04 February 2019 - Duration: 5:7

Dengar Lagu Online (Klik Play dan menunggu ...)

Jangan lupa like, comment and subscribe mari bersama membangun channel ini
Download Mp3 https://m.youtubepp.com/watch?v=1Vgbpax5tmM&feature=youtu.be

Dukungan Subscribe https://m.youtube.com/channel/UCYXz4xK-CEu-ek_QMW1GROw
.............................................................................
Lyric Koyo Langit Ambi Bumi Koplo Remix

Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko selawase sing mungkin
Biso sesandingan sadar isun sopo
Osing pantes biso nyanding urip riko

Wes usapen eloh moto
Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas
Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono
Restu teko wong tuwek riko

Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko

Lilakno isun wes lilakeno
Trimo byaen wong liyo hang dipilihno
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo

Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko selawase sing mungkin
Biso sesandingan sadar isun sopo
Osing pantes biso nyanding urip riko

Wes usapen eloh moto
Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas
Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono
Restu teko wong tuwek riko

Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko

Lilakno isun wes lilakeno
Trimo byaen wong liyo hang dipilihno
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo

Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko selawase sing mungkin
Biso sesandingan sadar isun sopo
Osing pantes biso nyanding urip riko

Wes usapen eloh moto
Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas
Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono
Restu teko wong tuwek riko

Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko

Lilakno isun wes lilakeno
Trimo byaen wong liyo hang dipilihno
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo

Lagu Terkait :



Home Page

Simpan alamat website ini dan ingat LaguGratis123.Com



Top