Download Lagu Via Vallen - Sewu Kutho MP3 Gratis (3.89 MB). Download Mp3 Via Vallen - Sewu Kutho MP3 (5:15 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Via Vallen di LaguGratis123

Download lagu terbaru Top Lagu Indonesia
Download Lagu Via Vallen - Sewu Kutho MP3 MP3

Via Vallen - Sewu Kutho MP3

Via Vallen | Posted on 22 February 2019 - Duration: 5:15 - Size: 3.89 MB

Dengar Lagu Online (Klik Play dan menunggu ...)

Download Lagu Via Vallen Sewo Kutho MP3


Sewo kuto uwis tak liwati

Sewu ati tak takoni

Nanging kabeh

Podo rangerteni

Lungamu neng endi

Pirang tahun aku nggoleki

Seprene durung biso nemoni


Wis tak coba

Nglaliake jenengmu

Soko atiku

Sak tenane aku ora ngapusi

Isih tresno sliramu


Umpamane kowe uwis mulyo

Lilo aku lilo

Yo mung siji dadi panyuwunku

Aku pengin ketemu

Senajan sak kedeping moto

Kanggo tombo kangen jroning dodo


Wis tak coba

Nglaliake jenengmu

Soko atiku

Sak tenane aku ora ngapusi

Isih tresno sliramu


Umpamane kowe uwis mulyo

Lilo aku lilo

Yo mung siji dadi panyuwunku

Aku pengin ketemu

Senajan wektumu mung sedhela

Tak nggo tombo kangen jroning dodo


Senajan sak kedeping moto

Tak nggo tombo kangen jroning dodo



Download Lagu Via Vallen Sewo Kutho MP3



DMCA.com Protection Status


Lagu Terkait :

Top Download



Home Page

Simpan alamat website ini dan ingat LaguGratis123.Com



Top