Download Lagu Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik) MP3 Gratis (3.58 MB). Download Mp3 Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik) MP3 (5:22 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru GuyonWaton di LaguGratis123

Download lagu terbaru Top Lagu Indonesia
Download Lagu Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik) MP3 MP3

Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik) MP3

GuyonWaton | Posted on 08 August 2019 - Duration: 5:22 - Size: 3.58 MB

Dengar Lagu Online (Klik Play dan menunggu ...)

Koyo ngene rasane wong nandang kangen

Rino wengi atiku rasane peteng

Tansah kelingan kepingin nyawang

Sedelo wae uwis emoh tenan


Cidro janji tegane kowe ngapusi

Nganti seprene suwene aku ngenteni

Nangis batinku nggrantes uripku

Teles kebes netes eluh neng dadaku


Dudu klambi anyar

Sing neng njero lemariku

Nanging bojo anyar

Sing mbok pamerke neng aku


Dudu wangi mawar

Sing tak sawang neng mripatku

Nanging kowe lali

Nglarani wong koyo aku


Nengopo seneng aku

Yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar

Neng ngarepku


Cidro janji tegane kowe ngapusi

Nganti seprene suwene aku ngenteni

Nangis batinku nggrantes uripku

Teles kebes netes eluh neng dadaku


Dudu klambi anyar

Sing neng njero lemariku

Nanging bojo anyar

Sing mbok pamerke neng aku


Dudu wangi mawar

Sing tak sawang neng mripatku

Nanging kowe lali

Nglarani wong koyo aku


Nengopo seneng aku

Yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar

Neng ngarepku


Nengopo seneng aku

Yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar

Neng ngarepku



Lirik lagu PAMER BOJO - Guyon waton (Akustik)


✒ SUBSCRIBE for more video:
https://www.youtube.com/c/SYARIFSAPUTRA

GuyonWaton Official :
https://www.youtube.com/channel/UCxb2XwbJ0W5NUecmJIEHNxg

Didi Kempot Official:
https://www.youtube.com/channel/UCfv_crnYoIXCNme6039GU1A

...........................................................
Lagu : Pamer Bojo - Didi Kempot
Cover : Guyon Waton
............................................................
Sorry lur bila ada salah kata dalam menulis lirik saya hanyalah manusia biasa ✌

DMCA.com Protection Status


Lagu Terkait :

Top Download



Home Page

Simpan alamat website ini dan ingat LaguGratis123.Com



Top