Download Lagu Ilux - Medot Janji MP3 Gratis (3.64 MB). Download Mp3 Ilux - Medot Janji MP3 (5:13 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru ILUX ID di LaguGratis123

Download lagu terbaru Top Lagu Indonesia
Download Lagu Ilux - Medot Janji MP3 MP3

Ilux - Medot Janji MP3

ILUX ID | Posted on 17 September 2019 - Duration: 5:13 - Size: 3.64 MB

Dengar Lagu Online (Klik Play dan menunggu ...)

Kelingan Mawar Abang Sing Gemantung Neng

Rambutmu Tak Jogo Utuh Njero Laciku


Ra Bakal ilang Lan Lali Mergo Uwis Pisahan

Kelingan Kowe Tego Medot Janji


Sak Jeroning Segoro Luwih Jero Loro IkiĀ 

Malah Kowe Seneng Seneng Karo Ati Liyo

Njodoku Ora Popo Njero Atiku Nelongso

Tresnoku Mung Mbok Anggep Dolanan


Reff

Mugo Kowe Bahagia Karo Pilihanmu

Aku Mung Biso Nyawang Kowe lan Ngimpi Bareng Kowe


Aku Urung Percoyo Kowe Mindah Atimu Nggo Wong Liyo

Segampang Kui Lungo Nglalekne Aku


Sabendino Saben Waktu Kepikiran Awakmu

Aku Ngerti Sing Dipikir Ra Rumongso



Download Lagu Ilux - Medot Janji (Official Music Video) Mp3, Download Mp3 Ilux - Medot Janji (Official Music Video) Gratis, Download Lagu Global Musik Era Digital Mp3 Gratis

DMCA.com Protection Status


Lagu Terkait :

Top Download



Home Page

Simpan alamat website ini dan ingat LaguGratis123.Com



Top