Download Lagu Dwi Putra - Lintang Ati Original Version MP3 Gratis (5.78 MB). Download Mp3 Dwi Putra - Lintang Ati Original Version MP3 (5:3 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Dwi Putra di LaguGratis123

Download lagu terbaru Top Lagu Indonesia
Download Lagu Dwi Putra - Lintang Ati Original Version MP3 MP3

Dwi Putra - Lintang Ati Original Version MP3

Dwi Putra | Posted on 12 July 2019 - Duration: 5:3 - Size: 5.78 MB

Dengar Lagu Online (Klik Play dan menunggu ...)

Lintang sing ono ning wengi

Gawe kengen ati

Ati sing tansah nandang kasmaran iki

Endahe esemmu gae bungahe atiku

Mung sliramu pepujaning atiku


Ning awang katon netramu

Ing saben wengiku

Keroso ing sumilire angin dalu

Sliramu doh ningmas seng dadi memanike kalbu

Mung sliramu mung sing onok ning atiku

Aku tresno sliramu


Ning angin tak titepne

Roso kangen marang sliramu

Nadyan baten pingin ketemu

Amung biso nyawang fotomu


Abote mendem kengen

Kangen sing ning njero dodoku

Gedine roso tresno iki amung tak simpen

Ning njero ati


Lintang sing ono ning wengi

Gawe kengen ati

Ati sing tansah nandang kasmaran iki

Endahe esemmu gae bungahe atiku

Mung sliramu pepujaning atiku


Ning awang katon netramu

Ing saben wengiku

Keroso ing sumilire angin dalu

Sliramu doh ningmas seng dadi memanike kalbu

Mung sliramu mung sing onok ning atiku

Aku tresno sliramu


Ning angin tak titepne

Roso kangen marang sliramu

Nadyan baten pingin ketemu

Amung biso nyawang fotomu


Abote mendem kengen

Kangen sing ning njero dodoku

Gedine roso tresno iki amung tak simpen

Ning njero ati



Lintang Ati - Dwi Putra (Official Lyric Video)

Title : Lintang Ati
Voc : Dwi Putra
Songwritter : Maska
Music Arranger : Maska
Editor : Nadzila Nur Kikok
.
.
Karaoke Version : https://youtu.be/VUDWaBQyvHM
----------------------------------------------------------------
#Trending
Subcribe Chanel Maska Record https://www.youtube.com/c/maskarecord/ ----------------------------------------------------------------
Follow us :

DMCA.com Protection Status


Lagu Terkait :

Top Download



Home Page

Simpan alamat website ini dan ingat LaguGratis123.Com



Top