Download Lagu Didi Kempot - Cidro MP3 Gratis (3.62 MB). Download Mp3 Didi Kempot - Cidro MP3 (4:21 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Didi Kempot di LaguGratis123

Download lagu terbaru Top Lagu Indonesia
Download Lagu Didi Kempot - Cidro MP3 MP3

Didi Kempot - Cidro MP3

Didi Kempot | Posted on 09 August 2019 - Duration: 4:21 - Size: 3.62 MB

Dengar Lagu Online (Klik Play dan menunggu ...)

Wis sakmestine ati iki nelongso

Wong seng tak tresnani mblenjani janji

Opo ora eling naliko semono

Kebak kembang wangi jroning dodo


Kepiye maneh iki pancen nasibku

Kudu nandang loro kaya mengkene

Remok ati iki yen eling janjine

Ora ngiro jebulmu lamis wae


Gek opo salah awakku iki

Kowe nganti tego mblenjani janji

Opo mergo kahanan uripku iki


Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno

Ora ngiro seikine cidro


Kepiye maneh iki pancen nasibku

Kudu nandang loro kaya mengkene

Remok ati iki yen eling janjine

Ora ngiro jebulmu lamis wae


Gek opo salah awakku iki

Kowe nganti tego mblenjani janji

Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu


Aku nelongso mergo kebacut tresno

Ora ngiro seikine cidro



#LordDidi #GodfatherofBrokenHeart #SobatAmbyar
Buat SOBAT AMBYAR (sadbois, sadgerls, sad people club, kempoters) yang lagi patah hati, ini lagu kalian....

Follow twitter resmi: @sobatambyarrr
@didikempotid

DMCA.com Protection Status


Lagu Terkait :

Top Download



Home Page

Simpan alamat website ini dan ingat LaguGratis123.Com



Top