Download Lagu Dhevy Geranium - Cidro (Reggae Version) MP3 Gratis (3.51 MB). Download Mp3 Dhevy Geranium - Cidro (Reggae Version) MP3 (4:54 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Dhevy Geranium di LaguGratis123

Download lagu terbaru Top Lagu Indonesia
Download Lagu Dhevy Geranium - Cidro (Reggae Version) MP3 MP3

Dhevy Geranium - Cidro (Reggae Version) MP3

Dhevy Geranium | Posted on 12 August 2019 - Duration: 4:54 - Size: 3.51 MB

Dengar Lagu Online (Klik Play dan menunggu ...)

Wis sakmestine ati iki nelongso

Wong seng tak tresnani mblenjani janji

Opo ora eling naliko semono

Kebak kembang wangi jroning dodo


Kepiye maneh iki pancen nasibku

Kudu nandang loro kaya mengkene

Remok ati iki yen eling janjine

Ora ngiro jebulmu lamis wae


Gek opo salah awakku iki

Kowe nganti tego mblenjani janji

Opo mergo kahanan uripku iki


Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno

Ora ngiro seikine cidro


Kepiye maneh iki pancen nasibku

Kudu nandang loro kaya mengkene

Remok ati iki yen eling janjine

Ora ngiro jebulmu lamis wae


Gek opo salah awakku iki

Kowe nganti tego mblenjani janji

Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu


Aku nelongso mergo kebacut tresno

Ora ngiro seikine cidro



CIDRO REGGAE VERSION By Dhevy Geranium

Song Writer: Didi Kempot
Arranger : Rizky Geranium
Video & Editing : Bagus Rizki (Arunika Studio)
Directed : Alie Melon
Location : GM HOTEL LUMAJANG
Contact Person: 082312331371

Dapatkan Original Merchandise Geranium di:
- artwork.el: https://www.instagram.com/artwork.el/?hl=id

Jangan lupa bantu kami dengan cara LIKE, COMMENT, SHARE & SUBSCRIBE agar kami tetap konsisten dalam BERKARYA
Follow Juga Instagram Kami:

- Dhevy Geranium: https://www.instagram.com/dhevy_geranium/?hl=id

- Arunika Studio: https://www.instagram.com/ilhambagus_rizki/?hl=id

- Geranium Official: https://www.instagram.com/geranium_official/?hl=id

- Alie Melon: https://www.instagram.com/alie_melon/?hl=id

#EDANREGGAE
#cidro
#dhevygeranium

DMCA.com Protection Status


Lagu Terkait :

Top Download



Home Page

Simpan alamat website ini dan ingat LaguGratis123.Com



Top